VIKINGS FIGHT FOR HONOUR

gameProvider

VIKINGS FIGHT FOR HONOUR

I VIKINGS FIGHT FOR HONOUR™ inviteres du til at gå ombord på et langskib for at rejse tilbage til vikingetiden og begive dig ud på en eventyrlig rejse, ledsaget af vikingeheltene med velsignelser fra oldnordiske guder inklusive Odin og Thor, ind i en verden af ​​ukendte og spændende belønninger.

Under ekspeditionen på det berømte vikingskib med sirligt udskåret dragehoved, skal du samle kontante belønninger fra de "flammende skår" på valserne, som er ødelagte mystiske stykker faldet til jorden fra Asgård, gudernes land.

En sømands liv på vikingeskibet er ikke komplet, medmindre man kæmper sin kamp. For at være en sand kriger, skal spillerne forvente det uventede, da hver af de 3 "æreskampe" kan udløses tilfældigt. "Thors kamp", "Odins kamp" og "Kæmp for ære" i Ragnarök (også kendt af vikingerne
som alle guders dommedag). Det er dog også først, når spillere kæmper deres kampe, at de oplever beskyttelsen og velsignelserne fra guderne mod mørkets kræfter. Krigere får flere flammende skår (dvs. pengepræmier), spændende multiplikatorer og chancer for vinde “Jackpots” i 3 størrelser. Frygt ikke, den berømte vikingekrigshelt Ragnar og den magiske heltinde Ingrid er ved din side for at øge dine gevinster!

VIKINGS FIGHT FOR HONOUR byder på:

  • 5 valser
  • Min. indsats: 2 kr.
  • Maks. indsats: 93,75 kr.

Gevinstprocent: 94,57%

Loading ...