Spillerinfo


Din sikkerhed

Partnere og kontrollerende instanser

Det er af stor betydning for Spillehallen.dk at kunne tilbyde vores brugere et sikkert setup . Vi har derfor valgt vores partnere og generelle opsætning med stor fokus på brugernes sikkerhed. Her kan du læse om vores sikre set-up.
 

Vi har en 5-årig dansk spilletilladelse

Spillemyndigheden - en styrelse under Skatteministeriets koncern
For at give brugeren en sikker oplevelse på Spillehallen.dk, er vi underlagt regler og retningslinjer udstedt af Spillemyndigheden.
Spillemyndigheden er en instans under Skat, som dagligt laver kontrol af alle udbyderne på det danske marked. Spillemyndigheden fører tilsyn med sikkerheden omkring spillene, ved udformningen og godkendelse af spilleregler, fordelingen af præmierne samt beregning af statsafgiften.

Læs mere om Spillemyndigheden 

Hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel

e-mærket
e-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000. Vi samler butikker og forbrugere om at styrke dansk e-handel til fordel for os alle.

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI. Vores medlemmer tæller over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher.

Læs mere om e-mærket

Vi tilbyder sikkert spil via en sikker adgang

Nets
NemID håndterer adgangen til Spillehallen.dk. Dette betyder, at du som bruger altid er sikret den højest mulige sikkerhed i forhold til adgangen til din spilkonto. NemID hjælper også med at genskaffe glemt adgangskode og brugernavn.

NemID drives og vedligeholdes for IT- og Telestyrelsen af Dan ID A/S, der står bag NemID-løsningen. IT- og Telestyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

Læs mere om NemID

Vi tilbyder sikre udbetalinger

NemKonto
Alle udbetalinger fra Spillehallen.dk udbetales til brugerens NemKonto for at gøre det endnu mere sikkert at spille på Spillehallen.dk.
Dette er for at sikre dig som bruger bedst muligt.

Læs mere om NemKonto

Kontrol af spil og procedurer

FORCE TECHNOLOGY
Force Technology er en akkrediteret testvirksomhed, som er godkendt af Spillemyndigheden til at teste og godkende spillevirksomheder i forhold til dansk spillelovgivning. Force godkender alle vores spil og årlig gennemgang af hele vores tekniske og juridiske setup.

Læs mere om FORCE

Sund og troværdig virksomhed

A Bisnode Company
Bisnodes AAA-rating viser, at Spillehallen.dk er en pålidelig og kreditværdig virksomhed.
Spillehallen.dk ApS har den højeste kreditværdighed muligt, nemlig en AAA-rating.

Læs mere om AAA-rating

Mere end 40 års erfaring

Compu-Game & DAE
I over 40 år har Compu-Game og DAE været leverandør af spilleautomater til det danske marked. Ud over at vi er de eneste, der kan tilbyde de velkendte danske automatmodeller, så giver vores mange års erfaring dig som bruger en ekstra sikkerhed.

Læs mere her  

Sikre indbetalinger

Verified by Visa og MasterCard Secure Code
...er en sikkerhedsstandard for betaling med internationale kort på internettet. Sikkerhedsstandarden er etableret af de internationale kortselskaber, Visa og MasterCard, for at forøge sikkerheden i forbindelse med kortbetalinger på nettet. Den giver eksempelvis større sikkerhed for, at det er den rette person, der anvender betalingskortet i forbindelse med køb på internettet i en godkendt forretning. I 2017 bliver en tilsvarende løsning – Dankort Secured by Nets – introduceret for Dankortet.

Læs mere om 3D Secure

 

Gennemgang af økonomi og forretningsgange

Deloitte
I forbindelse med årsredegørelsen og ved en yderligere årlig gennemgang af Spillehallen.dk, sikrer Deloitte dig som bruger, at vi overholder alle procedurer og regnskabstekniske krav, der er krævet for at have en dansk spilletilladelse.

Læs mere om Deloitte

Vi tilbyder sikkert spil og dataopbevaring

SensePost
For at sikre at Spillehallen.dk ikke kan blive ramt af hacker angreb med tab af data til følge, foretages der løbende sikkerhedsscanninger af alle systemerne. SensePost er en af de førende til udførelse af disse scanninger.

Læs mere om SensePost

Loading ...