Spillehallen.dk


Hvem er vi?

Spillehallen.dk ejes af Spillehallen.dk ApS. Selskabet er en del af Gaming-koncernen. Ud over Spillehallen.dk ApS er også CompuGame-DAE A/S og Gaming Finans ApS begge en del af Gaming-koncernen. Vi er placeret i Esbjerg og Viby og er en 100% danskejet virksomhed.

Vi kan, som de eneste, prale af at kunne tilbyde de velkendte og originale danske spilleautomater. Det kan vi, eftersom vi igennem de seneste 50 år har udviklet og produceret stort set alle de spillemaskiner, du kender fra spillehallerne og værtshusene i det danske land.

I mange år var virksomhederne Dansk Automat Expert A/S, Højbjerg og Compu-Game A/S, Esbjerg konkurrenter på det danske marked for gevinstgivende spilleautomater. I 2010 går Danmarks to førende producenter og udviklere af spilleautomater sammen under navnet CompuGame-DAE A/S.

Selvom selskaberne nu er ét og samme selskab, bibeholdes der udviklingsafdelinger i både Esbjerg og Viby. Dette for at bevare begge producenters unikke særpræg på automater. I dag udvikles der både automater til internettet og det fysiske marked.

Vi har brugt vores store erfaring fra udviklingen af de danske spilleautomater til at opbygge Spillehallen.dk, og vi har bestræbt os på, at automaterne ikke bare ligner men også fungerer som de fysiske automater, du kender.

1972 stiftes Compu-Game i Esbjerg

Compu-Game blev stiftet den 27. marts 1972 af Kaj Thorup, Ove Søgaard og Karl Bjerg Olesen under navnet M & S Automater.

Firmaets formål var at producere og sælge elektroniske vægautomater samt spilleautomatprint.

1977 stiftes DAE i Højbjerg

DAE blev stiftet i 1977 af Kim Elgaard og Niels Jørgen Villadsen.

Firmaets formål var at udvikle spilleautomater. Dette lige fra automater med mekaniske hjul til dagens automater hvor det hele foregår på en skærm.

2010 Compu-Game og DAE fusionerer

Compu-Game A/S og Dansk Automat Expert A/S fusionerer og bliver til CompuGame-DAE A/S.

Peter K. Larsen og Erik Boye Hansen fortsætter begge som direktører efter sammenlægningen.

I 2012 træder Peter K. Larsen tilbage, og Erik B. Hansen overtager herefter den fulde styring af koncernen, og træder tilbage i 2020, hvorefter Anders Kristensen bliver ny CEO.

2012 www.Spillehallen.dk åbner

I-Gaming ApS lancerer den 23. januar 2012 hjemmesiden www.spillehallen.dk. Det er nu muligt at spille 'De originale danske spilleautomater' online. Spillehallen.dk har været længe undervejs, da selskabet har afventet en dansk liberalisering på markedet.

Loading ...