Spillehallen.dk


Priser og nomineringer

EGR AWARD SHOW 2016

London, november 2016

Priser og nomineringer

Selvom Spillehallen.dk er en 100% dansk virksomhed, som pt. kun er at finde i Danmark, har vi alligevel formået at tiltrække os opmærksomhed og hæder fra både Danmark og udlandet.
Vi er stolte af, at det ikke kun er vores brugere, der har bemærket, at vi altid gør en ekstra indsats for at levere et ekstraordinært spilunivers.

EGR Operator Awards 2017

YES - så skete det igen… vi er endnu engang blevet nomineret til en EGR-Award, og det er vi virkelig stolte af! Vi er nu, som den eneste danske spilvirksomhed, blevet nomineret i 3 forskellige kategorier på kun 2 år.

Vi knokler hver eneste dag for at gøre vores produkter og oplevelsen på Spillehallen.dk så god som overhovedet muligt for vores fantastiske brugere. Et af vores helt store fokuspunkter i 2017 har været på mobil/tablet oplevelsen – og muligheden for at spille flere Originale Danske Spilleautomater ad gangen. Derfor er det med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi er blevet nomineret i kategorien ’Mobile Casino Product’.

Vi glæder os til at vise dig en masse nye produkter og tiltag i 2018, der vil gøre det ENDNU sjovere at spille på Spillehallen.dk.


EGR Nordic Awards 2017

Awardshow for aktører I spillebranchen med base i Norden. Mere om EGR Nordic Awards her.

Som den første danske spiludbyder nogensinde blev vi nomineret til 6 priser samme år i 2017. En bemærkelsesværdig bedrift, når vi kun tilbyder spil i Danmark, og er oppe mod multinationale udbydere, som operer i hele norden og verden.


EGR Operator Awards 2016

Er det største og mest prestigefyldte awardshow i spillebranchen, og betragtes som spillebranchens svar på filmverdenens Oscar show. Mere om EGR Operator Awards her.

Som den første danske spiludbyder nogensinde, blev vi nomineret til 2 priser samme år i 2016. En ekstraordinær bedrift set i lyset af at vi kun tilbyder spil i Danmark og er oppe imod multinationale udbydere. Desværre blev det kun til æren ved at være nomineret i denne omgang.


Børsen Gazelle 2016

Børsen Gazelle pris tildeles hurtigt voksende virksomheder i Danmark, og er baseret på regnskaberne for de sidste 4 år.

 

Loading ...