Pirots 3

gameProvider

Pirots 3

Da de havde ryddet Dino World for popcorn og rom, hoppede de fire piratgøjer på deres vogn og satte kursen mod nye frugtfyldte lande. Denne gang svinger de pistolen mod vest. Bevæbnet til næbene og klar til handling!

Pirots 3 er en 6×7 grid slot, der kommer med CollectR™-mekanikken, et ekspanderende spilgitter, symbolopgraderinger, symboltransformationer, wilds, møntgevinster, et bonusspil samt et SuperBonusspil – alt sammen pakket ind i potentielle 10.000 x bet.

Spilfunktioner

Revolvermænd
To tilstødende fugle har en tilfældig chance for at udføre en duel. Fugle flytter sig derefter fra hinanden og skyder i enhver retning og samler alt, hvad de rammer. Tre eller flere tilstødende fugle garanterer en duel funktion!

Tog røveri
Togrøveri-funktionen udløses, når den samme fugl kan samle et symbol på begge togets baggrundspositioner. Der tildeles derefter op til 3 funktionssymboler.

Mønt spil
Møntspil-funktionen udløses, når hele gitteret er ryddet under peanut-funktionen eller bandit-escape-funktionen. Møntgevinster eller skorpiondød, det er op til damens held!

Bonus spil
Tre bonussymboler indsamlet under en spillerunde udløser bonussen. Grid størrelsen, fremskridtene på funktionsmåleren, udbetalingsniveauet for de gule symboler og indsamlingen af ​​yderligere bonussymboler er alle vedvarende under bonusspillet.

X-iter
X-iter™ giver spillere mulighed for at hoppe direkte ind i handlingen med 5 forskellige spiltilstande lige fra en 3x indsats med mere end fire gange chancen for at udløse bonussen til en 500x indsats SuperBonusspillet på det maksimale gitter med opgraderingssymboler, der altid opgraderer alle ædelstene.

Pirots 3 byder på:

  • 6*7 grid
  • Min. indsats: 1 kr. 
  • Maks. indsats: 50 kr.
  • Gevinstprocent 94%
Loading ...