Man vs Gator

gameProvider

Man vs Gator

Uafhængighedsdagens slagsmål!

Den 4. juli nærmer sig, og Motel Patron Florida Man i Everglades forbereder en kæmpe BBQ-banket for at fejre den store dag. Det er dog ikke alle, der er glade... I sumpen lurer den barske og larmende Gator-bande, hvis invitation ser ud til at være forsvundet med posten. Scenen er sat til et umotiveret opgør af muskelhoveder.

Man vs Gator er en 5×5 kødfuld slot. Det kommer med stablede nudging-wilds, stablede multiplikator-wilds på fuld valse, sticky wilds, respins, et bonusspil samt et super bonusspil - alt sammen pakket ind i et potentiale på 10.000x indsats.

Multiplikatorkamp
Stablede wilds med fuld valse kæmper for at vælge enten mandens eller alligatorens multiplikator og tildele et respin!

Spilfunktioner

Nudging Wilds
Stablede 2 rækker høje wild-symboler, der skubber enten op eller ned og giver respins, indtil de forlader skærmen.

Combo Nudge
Hvert nudge af Man Up eller Gator Down wilds opgraderer multiplikatorværdierne på alle deres respektive Man vs Gator wilds som er synlige og giver et respin.

Bonus Sticky Wilds
Man vs Gator wilds er sticky gennem hele bonusspillet.

Bonus spil
Tre bonussymboler udløser bonusspillet med gratis spins. 4 bonussymboler garanterer, at en Man vs Gator lander på det første spin. 5 bonussymboler udløser superbonussen med 2 garanterede Man vs Gators, der lander på det første spin! Gratis spins kan genudløses.

X-iter™
X-iter™ giver spillerne mulighed for at springe direkte ind i handlingen med 5 forskellige spiltilstande lige fra et 2x bet med mere end tre gange chancen for at udløse bonussen til en 500x indsats Super Bonus med 2 garanterede Man vs Gator wilds på det første spin !

Man vs Gator byder på:

  • 5*5 grid
  • Min. indsats: 1 kr. 
  • Maks. indsats: 50 kr.
  • Gevinstprocent 94%
Loading ...