Hand of Midas 2

gameProvider

Hand of Midas 2

Lav betalingslinjer om til guld i Hand of Midas 2!

Den mytologiske konge er tilbage i denne efterfølger, der ser spillerne vende tilbage til underverdenen, hvor et 5×3-gitter er fyldt med skattekister, frugtskåle, alterkalke, hovedpersonen Midas og hans gyldne datter som symbolerne. Med udgangspunkt i originalen kan Wild-symboler vises individuelt, der tæller som 1x eller med en multiplikator på op til 10x. Hver wild og dens multiplikatorværdi indsamles og anvendes på det samlede gevinstbeløb. Spillere kan låse op for gratis spins-runden ved at lande mindst tre scatter-symboler med gyldne hånd.

Hvad kan man forvente:

· Før bonussen spindes tre minivalser svarende til hvert Scatter-symbol. Disse tilbyder en værdi fra én til tre, hvor summen af ​​hver bestemmer antallet af tildelte gratis spins.

· I løbet af denne runde er Wilds klæbrige og forbliver på spillepladen i hele runden. Derudover nulstilles alle multiplikatorværdier ikke og anvendes på hver gevinst.

· Yderligere spins kan genudløses ved at lande mindst to scatter-symboler, hvilket giver spillerne mulighed for at vinde op til maksimalt 18 gratis spins.

Hand of Midas 2 byder på:

  • 5 valser
  • Min. indsats: 1 kr. 
  • Maks. indsats: 92 kr.

 Gevinstprocent: 94,06%

Loading ...