Ashoka Eternal

gameProvider

Ashoka Eternal

Evig rigdom!

I de hellige haller i Ashoka-templet ligger skjulte rigdomme og glemt magisk kraft. Tigerprinsen og hans stribede ledsager begiver sig ud på søgen efter viden og for at finde en formue.

Ashoka Eternal har et 5*7 grid spillefelt. Det har store wilds, stacked wilds, udvidende spilfelt, en progressiv multiplikator, et bonusspil og et super bonusspil og et maksimalt vinder potentiale på 25 000x indsatsen.

Spilfunktioner

Charged Wild
Charged Wild kan komme som 1×1, 2×2 og 3×3 og varer op til 3 gevinster.

Stort symbol
Symboler kommer i 1×1, 2×2 og 3×3.

Big Wild
Wild-symbolerne erstatter ethvert betalende symbol.

Bonusspil 3
Aktive bonussymboler hvor som helst på hovedgitteret udløser bonusspillet gratis. Ethvert yderligere aktivt bonussymbol tilføjer 2 gratis dråber. Den globale multiplikator er vedvarende mellem frie dråber. Superbonussen udløses, når et af bonussymbolerne er et superbonussymbol. Superbonussen har dobbelt chance for at udløse den globale multiplikator.

X-iter™
X-iterTM giver spillere mulighed for at hoppe direkte ind i handlingen med 5 forskellige spiltilstande lige fra et 2x indsats med en højere chance for at udløse bonussen, til en 500x indsats super bonus med dobbelt chance for at aktivere den globale multiplikator.

Ashoka Eternal byder på:

  • 5*7 grid
  • Min. indsats: 1 kr. 
  • Maks. indsats: 20 kr.
  • Gevinstprocent 94%
Loading ...