Spillerinfo


Vinderchancer

1. Vinderchancer Danske Spilleautomater online

For alle spil med Guld Jackpot: Den faktiske gevinstprocent på Danske Spilleautomater med Guld Jackpot er ens på tværs af spiltitler. Dog ændrer den samlede gevinstprocent sig for hvert indsatsniveau.

25 øre                           81%
50 øre 83%
1 kr. 84%
2 kr. 88%

For alle spil med Super Jackpot: Den faktiske gevinstprocent på Danske Spilleautomater med Super Jackpot er ens på tværs af spiltitler. Dog ændrer den samlede gevinstprocent sig for hvert indsatsniveau.

25 øre                           83%
50 øre 83%
1 kr. 83%
2 kr. 87%

For Harald Blåtand gælder følgende gevinstprocent inkl. Super Jackpot: 

25 øre                           88%
50 øre 88%
1 kr. 88%
2 kr. 88%

2. Vinderchancer – Guld Jackpot

Guld Jackpot kan vindes på tværs af alle spil i produktgruppen "DANSKE SPILLEAUTOMATER" – dog med undtagelse af Kattegat, Bingo Flamingo, Jackbot, Game of Stones, Baker Street Lynstart, Harald Blåtand  samt Thors Hammer Lynstart spillene.

Guld Jackpotten består af 4 forskellige puljer. Én fælles pulje for hver af de 4 indsatsniveauer. De enkelte puljer påvirkes ikke af resultaterne i de andre puljer.


25 øre Guld Jackpot-pulje: Kan vindes på alle automatmodeller, hvor der spilles med 25 øre som indsats.
50 øre Guld Jackpot-pulje: Kan vindes på alle automatmodeller, hvor der spilles med 50 øre som indsats.
1 kr. Guld Jackpot-pulje: Kan vindes på alle automatmodeller, hvor der spilles med 1 kr. som indsats.
2 kr. Guld Jackpot-pulje: Kan vindes på alle automatmodeller, hvor der spilles med 2 kr. som indsats.

Når brugeren benytter én af spilleautomaterne, deltager brugeren automatisk i jagten på en af Guld Jackpot-puljerne. Den teoretiske chance for at vinde Guld Jackpotten er den samme på alle automatmodellerne.

For hvert betalt træk en bruger foretager på en automat, lægges der et beløb i Guld Jackpot-puljen tilhørende indsatsniveauet. Beløbet, der tilskrives puljen, tages IKKE fra brugerens indsatsbeløb, hvilket betyder, at brugerens overordnede teoretiske gevinstprocent stiger i takt med indsatsen.

Når en pulje er vundet, genstartes puljen altid på et fastsat minimumsbeløb. Dette minimumsbeløb er finansieret via spil på den foregående Jackpot. Dette betyder, at når brugeren spiller på en spilleautomat, går en del af pulje-bidraget til den aktuelle Guld Jackpot-pulje og en mindre del til opsparing. Brugeren kan ikke komme i den situation, at der spilles ind til Jackpot med en mindre pulje end det fastsatte minimum.

3. Chance for træk på Guld Jackpot-spil
Der er forskel på de forskellige automatmodeller (f.eks. Apache, Mount Everest, Orient Expressen o.s.v.), og det kan derfor opleves, at der på nogle modeller oftere vindes 3 træk til Guld Jackpot-spil. Men dette udlignes i sandsynligheden for at vinde selve Guld Jackpotten.
Der er derfor præcis lige stor chance for at vinde Guld Jackpotten på alle automatmodeller.

4. Vinderchancer Slots og online Casino
Vinderchancerne ("gevinstprocent") fremgår på hvert spils infoside.
Loading ...