Triton's Quest

gameProvider

Dyk ned i havets dyb og tag imod udfordringen fra Kong Triton!

Dybt i hjertet af Tritons sunkne by gemmer han alle de tabte skatte, og din sjæl. Kast dig ud i kampen mod kongen i hans undervandsspil og genvind det, der retmæssigt tilhører dig. Måske finder du endda også nogle af hans skjulte rigdomme undervejs.

Vil du kunne vende tilbage til overfladen, eller vil du for evigt være fanget i havets dybder?

 

Gevinstprocent: 88%

Grundspil

Triton’s Quest er en 5-valset spillemaskine, med 10 gevinstlinjer. Spillet indeholder Wild symboler, Feature symboler, Scatter udbetalinger, samt et featurespil med gratis spins.

Gevinstlinjer bliver vundet ved at få mindst 3 matchende i rækkefølge fra første valse på en eller flere linjer (Medmindre scatter udbetaling er aktiveret via The King’s Gift).

Gevinstoversigt

Alle gevinstværdier er i spillet vist i kr./øre. Indsatsen er variabel og kan vælges i spillet.
Gevinsten ganges op i forhold til indsatsen. Hvert træk har en maks. udbetalingsgrænse på 1.000.000 kr. uanset indsatsværdi.

Features

Triton’s Quest har 1 featurespil ved navnet Triton’s Treasure. Derudover kan The King’s Gift vindes i grundspillet.

The King’s Gift

The King’s Gift er et flashspil der vindes tilfældigt i grundspillet. Der udtrækkes et symbol via et flash. Alle forekomster af dette symbol på valserne vil blive erstattet med wild symboler og hver linje udbetales som scatter.

Triton’s Treasure

Triton’s Treasure vindes ved 3 forekomster af featuresymbolet Triton’s Krone. Ved 3 forekomster gives 8 gratis spins i featurespillet. Hvert ekstra symbol, giver yderligere 4 gratis spins i featurespillet.

Når Triton’s Treasure bliver vundet med 3 eller flere featuresymboler, vil The King’s Gift blive aktiveret og der udtrækkes et symbol via et flash. Resultatet af flashet vil blive brugt i hele featurespillet. Alle forekomster af dette symbol på valserne vil blive erstattet med wild symboler. Der vil desuden være scatter udbetaling gennem hele featurespillet. Dette gælder for alle de gratis spins som er vundet, og eventuelle flere gevinster af gratis spins, som bliver vundet i løbet af featurespillet. Featurespillet vil blive gennemført med den samme indsats som det spin, der udløste featurespillet.

Wild symbolet

Er en trefork. Dette symbol er en joker, som kan passe ind på alle gevinstlinjer, sammen med alle symboler. Værdien af en gevinst bestemmes af det første symbol på gevinstlinjen der ikke er et wild symbol. Såfremt der er 5 wild symboler på en linje har dette sin egen gevinst-værdi. Wild symboler kan fås på 2 måder.

 

Den første måde er, Wandering Wilds: Når symbolet bliver udtrukket på den femte valse, vil wild symbolet foretage en vandring på tværs af valserne, 1 valse for hvert spin. Den forsvinder efter at have været til stede på den første valse.

 

 

Den anden måde er, Erstattende Wilds: Disse fås ved The King’s Gift og i featurespillet Triton’s Treasure. Der udtrækkes et symbol – og alle forekomster af dette symbol erstattes med wild symboler. Disse symboler er ikke Wandering wilds, og vil forsvinde igen, når næste spin bliver taget.

Loading ...