Phở Sho

gameProvider

Phở Sho

Phở Sho

I PHO SHO™ er valserne lige så friske og lækre som nudlerne! Dette spil har lige, hvad enhver spiller behøver for at ramme plet – den velkendte duft af at vinde stort! Gademarkederne er spækket med skjulte perler rundt om hvert hjørne, man skal kun lede efter dem, og skatten vil afsløre sig selv. Intet kunne dog toppe den beskedne nudelhytte, der hemmeligt slynger spins og vinder med hver skål – PHO SHO™. Dette er den oplevelse, som det seneste videoslot-tilbud fra Betsoft leverer!

Med chancen for at vinde op til 4.000 gange deres indsats, giver PHO SHO™ spillerne en læskende oplevelse med appetitlige specialfunktioner som HOLD & WIN BONUS og praktisk talt uendelige muligheder for at vinde! Dette varme spil kan prale af lækre symboler, lokkende bonusser og et tema, så velsmagende spillere vil vende tilbage for at få mere PHO SHO™.

Hold & vind bonus

6 eller flere spredte BONUS-symboler udløser HOLD & WIN BONUS-funktionen. Trigger-BONUS-symbolerne er låst på plads sammen med eventuelle nye BONUS-symboler, der dukker op under funktionens 3 respins. Hvert nyt BONUS-symbol låser sig på plads og nulstiller antallet af respins til 3.

Gratis spins
3 eller flere SCATTERS hvor som helst på valserne udløser GRATIS SPINS-tilstand og giver op til 9 GRATIS SPINS.

Køb funktion
Spillere kan købe adgang til op til 9 GRATIS SPINS ved at klikke på knappen KØB-FUNKTION.

 

Phở Sho byder på:

  • 5 valser
  • Min. indsats: 2 kr.
  • Maks. indsats: 250 kr.

Gevinstprocent: 96.2%

Loading ...