Heldig Hummer

gameProvider

Heldig Hummer byder velkommen til et orientalsk univers i en ægte dansk spilleautomat. Spillet henvender sig til både nybegyndere og den erfarne spiller.

 

Gevinstprocent inkl. jackpot: 93%

Heldig Hummer har 9 valser i et gitter på 3x3 felter, hvor 9 symboler udvælges pr. spil. Der er 8 gevinstgivende linjer. 3 symboler på en gevinstgivende linje udløser gevinst samt en ingrediens til kundernes ordrer. 3 ens symboler uden for de gevinstgivende ordrer giver en ingrediens til kundernes ordrer, dette kan betragtes som en midlertidig opsparing, der nulstilles hvert 20. spil. Opfyldes ordren inden for 20 spins, gives der er en kontant præmie, og i særlige tilfælde, drikkepenge eller en stjerne til hummer-chance opsparingen.

 

Der gives gratis symboludskiftning på gevinstgivende symbolers position, hvilket giver mulighed for flere gevinster pr. spil.

 

I Heldig Hummer kan du som spiller skifte indsats niveau inde i spillet. Eventuelle opsparinger og fremskridt gemmes på indsats-niveauet, du skal blot ændre indsats-niveauet tilbage til det niveau, du har opsparing på.

Gevinstoversigt og gevinstgivende rækker

3 ens symboler på en af de 8 gevinstgivende rækker (se illustration) udløser en pengepræmie og en ingrediens til kundernes ordrer. 3 ens symboler på vilkårlige pladser udløser en ingrediens til kundernes ordrer, såfremt en ordre indeholder ingrediensen.

I Heldig Hummer kan spilleren skifte indsats i spillet. Gevinstoversigten beskriver derfor den multiplikationsfaktor, som hvert symbol tilbagebetales med.

Bonus spil

Heldig Hummer har følgende bonusspil/-features:

Kunder, Varelevering, Madbåndet, Hummer Chancen, Jackpot.

Kunder

Der er konstant 2 til 3 kunder i restauranten. Spilleren har 20 runder til at samle alle ingredienserne til at opfylde en kundes ønsker/ordre.

Ingredienserne indsamles ved en gevinstgivende kombination på en af de 8 linjer eller ved 3 ens symboler på vilkårlige pladser.

Når 3 ingredienser på et af kortene er indsamlet, udbetales præmien på kortet til spilleren.

Opfyldes ordren indenfor de første 12 runder, bliver der i tillæg til præmien udbetalt drikkepenge til ”drikkepenge glasset”, som udbetales. via madbåndet.

Opfyldes en ordre inden for de første 6 spins, så gives der i tillæg til præmien en stjerne til Hummerchance opsparingen.

Varelevering

Varelevering træder på vilkårlige tidspunkter ind i stedet for en kunde og giver spilleren 1 lykkekage for hver runde i  de første 5 af 10 runder. Hver lykkekage indeholder en bonus som er aktiv, indtil de 10 runder med varelevering er ovre. Lykkekagerne kan indeholde: Et ekstra symbol, 1 ekstra felt på madbåndet (Der kan åbnes for 2 ekstra felter i alt), multiplikator x2.

Madbåndet

Madbåndet findes over valserne og har 5 pladser. Plads 2-4 fra højre er altid aktive. Plads 1 og 5 kan aktiveres midlertidigt under varelevering spillet. Ved en kreditgivende symbolkombination udløses bonusser på de aktive felter på madbåndet i tillæg til kreditgevinsten.

De mulige bonusser er:

 

 

Ikon Bonus
Symbol respin
Symbol multiplikator
(x2, x3, x5)
Drikkepenge
(x1, x2, x3)
Universal multiplikator
(x2, x3, x5)
Nulstil timer
Dobbelt gevinst på
tilfældig ordre
Stjerne

 

 

 

 

 

Drikkepenge glasset

Opfyldes kundernes ordrer indenfor de første 12 spins, overføres mellem x4 – x30 indsats til drikkepenge glasset. Klik på glasset for at se den aktuelle opsparing. Drikkepengene udbetales via madbåndet og i visse tilfælde med en multiplikator.
Drikkepenge glasset har et maksimum på 3.000 kr., uanset indsats.
Nås dette maksimum, udbetales overskydende drikkepenge direkte.

Hummer Chancen opsparing

Opfyldes en ordre inden for 5 spins, gives der i tillæg til drikkepenge og rettens pris, en stjerne. Stjerner kan også vindes på madbåndet. Når en stjerne vindes, bliver den overført til Hummer Chancen opsparingen. Når 5 stjerner er indsamlet, gives der 3 spil i Hummer Chancen.

Hummer Chancen

Hummer Chancen aktiveres ved at indsamle 5 stjerner, hvorved spilleren får 3 spil i Hummer Chancen. Hummer Chancen kan også vindes ved at få 3 hummerhaler på valserne, hvilket giver spilleren 1 spil i Hummer Chancen.

I Hummer Chancen vælger spilleren en hale, som trækkes op.
Hvis det er en reje, gives der flash i Rejecocktail afsnittet, hvis det er en jomfruhummer, gives et flash i jomfruhummer afsnittet, og hvis det er en guldhummer, gives der et flash på hummerfad afsnittet.

Rejecocktail

Et flash i Rejecocktail-niveauet udbetaler en af følgende gevinster: x25, x50, x100, eller x150 indsats-værdi. Endvidere kan spillere overgå til Jomfruhummeren ved at lande på pilen.

Jomfruhummer

Et flash på Jomfruhummer-niveauet udbetaler en af følgende gevinster: x150, x200, x250 eller x300 indsats-værdi. Endvidere kan spillere overgå til Hummerfadet ved at lande på pilen.

Hummerfadet

Et flash på hummerfad-niveauet udbetaler en af følgende gevinster: x300, x400, x500 eller x600 indsatsværdi. Endvidere kan spillere vinde Jackpot (variabel præmie) ved at lande på beløbet i toppen af skærmen.

Jackpot

Spillet indeholder en progressiv jackpot der kan vindes via hummerfadet.
Chancen for Jackpot skalerer lineært med indsatsen.

Finansiering af Jackpot

Startbeløbet er finansieret via det løbende spil, hvor en del går til den aktuelle Jackpot-pulje og en mindre del til opsparing af næste startbeløb. Når en jackpot vindes, vil en ny erstatte den foregående umiddelbart.

Jackpot startbeløb er på: 100.000 kr.

Loading ...