Elixira

gameProvider

Tør du udfordre brygger-heksen Elixira og hendes magiske miksturer? Bliver du den heldige der finder rigdommens eliksir? 

I hendes fortryllende hule blander brygger-heksen Elixira, magiske eliksirer fra verdens fjerneste afkroge. Fortællingerne går så vidt om at hendes mørke magi kan opfylde de største drømme om rigdom, magt og evigt liv. Men der hviskes også at alting har sin pris. Tør du udfordre hendes kræfter, nu hvor du endelig har fundet hende? 

Spillevejledning

Elixira er en spillemaskine med 5 hjul og 10 gevinstlinjer. Spillet indeholder Wild-Scatters, som er en funktion med udvidende symboler og et bonusspil med gratis spins og ekstra spins.   

Maks. gevinst i én spilrunde : 1.000.000 kr.  

Den flerfarvede flaske er et Scatter- og et Wild-symbol og erstatter alle symboler i både grundspil og bonusspil. Dette symbol kan indgå i både scatter-gevinster og gevinstlinje-gevinster i henhold til gevinsttabellen.  

  

Scatter symboler: I modsætning til almindelige symboler, som skal være på den samme   Gevinstlinje,  for at man vinder noget, skal scatter-symboler kun vises på hjulene for at få en  præmie.  

  

Udvidende symboler-funktion: 3 ens symboler på det første hjul udløser udvidende symboler-feature. Alle symboler, som er identiske med symbolerne på første valse på efterfølgende hjul, vil blive omdannet til et udvidende symbol, der vokser og dækker hele dets hjul. Symbolerne behøver ikke at optræde lige ved siden af hinanden for at blive til udvidende symboler.   

Den flerfarvede flaske (Scatter- og et Wild-symbol) udvides ikke.   

3 eller flere flerfarvede flaske-symboler under grundspillet udløser bonusspillet og tildeler 10 gratis spins. Featurespillet gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet. 3 eller flere flaske-symboler tildeler yderligere 10 gratis spins.  

I bonusspillet udvides det højest udbetalende symbol på første valse til hele valsen. Herefter udløses udvidende symboler-funktionen på tilsvarende symboler på de efterfølgende valser, og symbolerne fungerer som scatter.   

Elixiras gevinstprocent: 88%

Loading ...