Online Bingo

Online bingo og online banko er en hyggelig mulighed for at sidde hjemme i stressfrie omgivelser, mens du bliver underholdt! Du kan spille samtidig med, du ser din yndlingsserie, hygger med dine nærmeste - eller hvis du er på farten, så ta’ bingo med i toget!

 

Online bingo bonus uden indbetaling

Vi byder alle nye bingovenner velkommen med 75 kr. helt gratis uden krav om indbetaling. Køb gratis bingoplader for din bonus - alt du vinder med din bingobonus beholder du! Her er ingen krav med småt eller trælse bindinger.

 

Sådan spiller du online bingo

At spille banko og bingo online er let og afslappende. Bingorummene holder automatisk styr på markering af dine numre for dig, når spillet er i gang. Der råbes også ”banko” for dig, når du vinder, så du er helt sikker på at få dine gevinster direkte ind på din spilkonto.

Hos Spillehallen får du nu muligheden for at spille single player bingo. Det vil med andre ord sige, at du sidder alene og spiller bingo – på den måde får du en intim og underholdende spiloplevelse. Og du kan samtidig spille hvor du vil, og når du vil.

 

Online bingo på mobilen

Med vores unikke single player bingo, har du altid bingo lige ved hånden. Vores spil er kompatibelt med både mobil, desktop og tablets. Dette giver dig fuld frihed til at spille bingo lige når det passer dig. Hvis du gerne vil spille bingo på mobilen, så skal du blot logge ind på din konto hos Spillehallen som du plejer, og så er du faktisk i gang.

En af de unikke fordele ved singleplayer bingo på mobilen er, at du ikke skal vente på live-bingoen går i gang, det er nemlig dig der styrer hvornår spillet skal starte. Dette giver dig den mest personlige og fleksible oplevelse med online bingo.

Fordele ved online bingo

En af de absolutte fordele ved at spille bingo online er: det kræver kun at du køber plader, for at du kan få succes. Der er nemlig ikke en større videnskab i at spille bingo som der eksempelvis er ved blackjack, poker eller roulette.

Du kan naturligvis have dine egne lykketal som du gerne vil spille på, men chancerne for at vinde med sin plade er ens for alle, der spiller bingo online.

Dine spilleindsatser i online bingo er dine bingoplader. Jo flere plader du spiller på, jo større er din chance for at kunne råbe ”BINGO” derhjemme.

Forskelle og ligheder på banko og bingo

Mange kender ikke forskellen på bingo og banko. Banko er det vi kender fra haller og forsamlingshuse, hvor der traditionelt er 27 felter (3 x 9), mens bingoplader typisk består af 25 felter (5 x 5). I banko er der 90 numre i alt, mens der er 75 numre i bingo.

Banko er i mange år typisk blevet arrangeret i forsamlingshuse, hvor præmierne oftest er sponserede. Bingo spilles efterhånden fortrinsvis online, og er altså et format, alle kan være med på, da man kan spille det når man vil, hvor man vil.  

Lighederne mellem bingo og banko er præmissen om at ramme de tal man har på sin plade. Der er både præmier på at få en fuld række, og præmie på fuld plade.

 

Bingoens historie

Mange traditionelle spil, kan dateres langt tilbage i historien. Dette gælder også bingo. Historien har vist os at bingo spillet som vi kender det fra i dag, kan spores helt tilbage til det 16 århundrede. Bingos oprindelse menes at stamme fra 1530’ernes Italien, her fandtes et spil der hed ”Lo Giuoco Code Loto”. Her skulle spillerne forsøge at matche en sekvens af tilfældige tal. Spillet blev udbredt rundt i Europa, og da det ramte Frankrig i 1700-tallet, kom der flere præmisser ind i spillet. Nu skulle spillerne have kort på de numre som de skulle matche op. Det blev besluttet at numrene skulle gå fra 1-90, og den første der havde fået matchet sit kort op med det trukne nummer havde vundet.

Selvom Bingo tilsyneladende har en meget lang historie, så var det først i 1920’ernes Amerika at spillet rent faktisk fik navnet bingo. Det skete på en messe, hvor bingo blev spillet under navnet ”Beano”. En kvinde blev dog så begejstret, at hun kom til at udråbe Bingo – og et nyt navn til spillet var hermed givet.

 

Så selvom at Bingo’ens historie er lang, så er det stort set det samme spil fra 1700-tallet, som du kan spille online i vores bingohal her på Spillehallen. Vi har naturligvis opdateret layoutet fra dengang, så du får et spil med lækre farver, klassiske lyde samt stor spænding og intensitet. Når du spiller bingo online, vil du altså mærke samme begejstring når du vinder som den amerikanske kvinde gjorde dengang, og måske vil du også selv råbe ”BINGO” hjemme i stuen.

 

Hav styr på Bingo lingoen

Bingo-lingoen i Bingo er helt unik, og det er noget af det, der er med til at skabe den helt unikke stemning der er ved at spille Bingo. Når du spiller Bingo online, så er lingoen med dig hele vejen. Selvom at vi tilbyder en single-player-bingo oplevelse, så kan det være hyggeligt stadig at have styr på bingo termerne.

Nummer: 1 = En mand eller den ensomme

Nummer: 2 = Næstkommanderende/den er go'

Nummer: 3 = Røvballerne

Nummer: 5 = Mand i live

Nummer: 7 = En mand med en brækket hals

Nummer: 8 = En tyk dame

Nummer: 11 = To tynde drenge

Nummer: 13 = Det uheldige tal

Nummer: 18 = Et umage par

Nummer: 19 = Nimmer nutten

Nummer: 22 = Vilde svaner

Nummer: 24 = Juleaften

Nummer: 25 = Juleaften i England

Nummer: 27 = Dronning Ingrid

Nummer: 40 = Smør 40

Nummer: 42 = 60 i base 7

Nummer: 60 = HURRA

Nummer: 66 = Lange tasker

Nummer: 68 = Hippie

Nummer: 69 = Det frække tal/hos dig eller mig

Nummer: 77 = De to drenge med brækket hals

Nummer: 81 = Det umage par

Nummer: 88 = To tykke damer

Nummer: 90 = Gamle Ole

Loading ...