Nyheder


Spillehallen.dk modtager e-mærket som de første i branchen

Danmarks første online spilleportal har netop fået tildelt e-mærket, som er danskernes garanti for en sikker og gennemsigtig e-handel. Hos Spillehallen.dk er de glade for certificeringen, fordi det er en blåstempling inden for en branche, der møder meget kritik.

 
E-mærket er forbrugerens vagthund og står som garant for en sikker handel. For at man kan blive tildelt e-mærket, skal man som e-handlende leve op til en række strenge krav – bl.a. om persondata, betingelser og kundeservice. Det gør den danske spilportal Spillehallen.dk, og derfor er hjemmesiden nu blevet e-mærkecertificeret. Noget, som glæder Spillehallen.dks direktør Erik Boye Hansen.

”Vi er rigtig glade for at kunne gøre os fortjent til e-mærket som de første i branchen. Det viser, at det betaler sig at spille med åbne kort. Samtidig forpligter det naturligvis, men vi er vores ansvar bevidst og vil fortsat have fokus på at drive en gennemsigtig og ansvarlig forretning,” siger Erik Boye Hansen fra Spillehallen.dk, der i 2016 blev nomineret til titlen som den mest socialt ansvarlige operatør af eGaming Review (EGR Award), der er en global netværksforening for udbydere af onlinespil.

Høje standarder at leve op til
Også hos e-mærket er man godt tilfredse med, at en online spilleportal er blevet certificeret.

”Vi er i sagens natur interesserede i, at flere og flere sider bliver bedre og mere sikre for forbrugerne. Vi er glade for at Spillehallen.dk nu lever op til vores høje standarder med hensyn til stor gennemsigtighed og dermed kan få e-mærket,” siger Lene Mørk Guldborg fra e-mærket.

Om Spillehallen.dk
 
Spillehallen.dk tilbyder et bredt udvalg af forskellige spil på PC, tablets og smartphones såsom 3D spillemaskiner, Casino med Roulette og Blackjack mv. Kerneproduktet er dog stadig ’De Originale Danske Spilleautomater’ som du kender fra værtshuse og spillehaller rundt om i Danmark. Spillehallen.dk har produceret spilleautomater til det danske marked i over 40 år. De er placeret i Esbjerg og Højbjerg og er en 100% danskejet virksomhed.

Loading ...