Nyheder


Ny rekord på Spillehallen.dk

Spiller fra Vejle-området vinder rekordjackpot på Spillehallen.dk

Bum! Så blev der lige sat rekord på Spillehallen.dk - og sikke en af slagsen!
Fredag d. 25. maj, der lidt over tre om eftermiddagen, sad en ægte fan af de danske automater og trodsede den bagende maj-sol og kolde forfriskninger. Det kastede 632.195 kr. af sig – ligesom det gav en førsteplads som den største 2 kr. Guld Jackpot NOGENSINDE på Spillehallen.dk

 

Vi ser ofte Guld Jackpot-vindere på Spillehallen.dk, da vores puljer generelt udløses oftere sammenlignet med typiske ”internationale jackpotpuljer”, som man kender fra mange andre sites. Alligevel spærrede vi øjnene ekstra op, da vi så denne gevinst.

 

Sådan skal det gøres

Vinderen, som kommer fra Vejle-området, havde igennem nogen tid gået efter deres 50 øre Guld Jackpot, som også var i rekordniveau på over 100.000 kr. ’Tf0k4tf’, som han kendes fra chatten på Spillehalen.dk, var lettere ærgerlig, da han opdagede, at 50 øre-jackpotten var røget. Hvad gør man så? Så satser man da på at ramme 2 kr.-puljen i stedet, som var på over 600.000 kr. 

Fra sin tablet spiller Tf0k4tf Virginia City og rammer Guldminespillet. Med krydsede fingre følger Tf0k4tf spændt med, mens de vundne featurespil bliver brugt – ”Jeg var ved at afslutte mine fetaurespil; men så i de sidste forsøg rammer jeg 1200-symbolet, som giver spil på Guld Jackpotten”. Efter kort tid stirrer Tf0k4tf mistroisk på skærmen "kan det virkelig passe?" Men den var god nok – 632.195 kr. lød gevinsten på.

Et stort og eftertrykkeligt tillykke skal der lyde til den dygtige vinder.

Loading ...