Nyheder


Ludoo vinder 1,9 millioner på Rouletten

Ludoo vandt 1,9 millioner på Rouletten!

Brugeren Ludoo glemmer nok aldrig denne nat, da han lidt efter midnat satte sig til rette ved Rouletten og næste morgen var over 1,9 mio. kr. rigere.

Det samme var tilfældet, da Spillehallen.dk's ansatte mødte ind næste morgen. Vi kunne ganske enkelt ikke tro vores egne øjne. Var det virkeligt muligt? Vi troede i første omgang, at det var en fejl i vores system, da vi aldrig har oplevet, at én spiller har vundet så meget på én nat på Rouletten.

For at gøre historien endnu bedre, bør det lige tilføjes, at den dygtige spiller satte sig til bordet med blot 3.000 kr., hvilket gør bedriften endnu flottere. Det kræver dygtighed, held og is i maven at fordoble sin indsats over 600 gange på én nat, udtaler Country Manager Peter Bregnhøj fra Spillehallen.dk.

Spillehallen.dk har eksisteret i snart 4 år, og vi har aldrig nogensinde tilnærmelsesvis oplevet noget lignende. Vi har igennem tiden haft flere vindere på 4-600.000 kr., men vi er selvfølgelig stolte over, at vi nu har fået en spiller med i 'millionærklubben' og er rigtig glade på denne spillers vegne, da det er en helt exceptionel præstation, som bliver svær at overgå.

Den dygtige spiller, som er en mand, er bosat i Aarhus, men ønsker at være anonym.

Spillehallen.dk har senest fået 3D automater, så der nu tilbydes et bredt udvalg af forskellige spil på PC, tablets og smartphones. Kerneproduktet er dog stadig 'De Originale Danske Spilleautomater', som du kender fra værtshuse og spillehaller rundt om i Danmark. Spillehallen.dk har produceret spilleautomater til det danske marked i over 40 år. 

Loading ...