Nyheder


Miss Sjælland cruiser derudaf...

 

Hold nu helt op, 712.923 kr.! Det var hvad Miss Sjælland fra hovedstadsområdet vandt tidligere på ugen på de Originale Danske Spilleautomater.

 

Det er dog langt fra første gang, at hun har vundet en Guld Jackpot - faktisk er det 4. gang, men altså første gang, hun snupper en 2. kr. Guld Jackpot.

 

Spillehallen har alle ventet i spænding de seneste uger. Selvom vi er vant til at se mange jackpot-vindere, da Guld Jackpotten på Spillehallen faktisk er vundet hele 190 gange i 2021, var denne jackpot oppe i den høje ende - faktisk er det den 2. største i Spillehallens historie. Et stort tillykke til den glade men også forbløffede vinder fra alle på Spillehallen.

 

Vejen til rekorden
Miss Sjælland spillede på en Virginia City spilleautomat, som pludselig gav 3 træk på Guld Jackpotten, og første træk landende på 1... nej... 2... Nej hele 3 Guldbarrer, og hun turde næsten ikke tro det. Pludselig stod der over 700.000 kr. på hendes spilkonto, som hun selv beskriver som 'svine-heldigt'. 

 

Miss Sjælland går med ønsker om en nyere bil til sig selv, og så er det snart en rund fødselsdag i familien, så mon ikke der falder en lidt større gave af til til fødselaren :) 

 

 

Loading ...